Prowelding staat voor u klaar om u te helpen bij uw lasprojecten. Om u nog beter te helpen bij uw projecten hebben wij behalve lassers ook nog andere jobs die uitgevoerd kunnen worden. Van lassers tot ijzervlechters en veel meer. Wij geven u professionele service en goed opgeleide, hardwerkende en gemotiveerde vakmannen! Onze ervaring, snelle levertijden en flexibele planningen garanderen u dat uw opdrachten, groot of klein, goed en op tijd worden uitgevoerd. U heeft één aanspreekpunt voor uw betonbewapening en ons jonge, gemotiveerde team realiseert uw vragen en staat garant voor kwaliteit. Kortom, u en uw wensen vormen de basis van onze dienstverlening aan u. Hieronder vindt u de jobs die wij aanbieden met wat uitleg erbij.
Een ijzervlechter of betonstaalvlechter is een bouwvakker die op de bouwplaats wapeningen maakt voor betonconstructies. De vlechter maakt wapeningstaven op maat door deze te knippen en te buigen. Hierna worden de verschillende wapeningsdelen door middel van ijzerdraad met elkaar verbonden (gevlochten).
Een bekister of betontimmerman is een bouwvakker die bekistingen van hout of metaal maakt. In de bouw maakt hij de bekistingen volgens de aangeleverde vormtekeningen. Samen met de ijzervlechter, geeft de betontimmerman dus vorm aan de betonnen bouwelementen, voornamelijk funderingen en de hoofdconstructie van gebouwen.
Een constructielasser last ijzeren constructies.
Een staallasser staat in voor het lassen van stalen. Dit met een baguettelasser - fotolasser. De leidingen zijn in dienst en staan onder beheer van de netbeheerder. Je test de leidingen onder druk, maakt overkoppelingen en last onder meer ook in het depot.
Een lasser is iemand die onderdelen van metaal verbindt door middel van druk en/of warmte, vaak met behulp van een lasbril en een lasmal. Op de plaats van verbinding wordt het materiaal in vloeibare of deegachtige toestand gebracht en wordt eventueel materiaal met eenzelfde smelttemperatuur toegevoegd, zodat een stabiele verbinding tot stand komt.