PROFESSIONELE SERVICE

Sinds wij in 2019 met ons bedrijf begonnen zijn, is Prowelding een bekende onderaannemer voor lassers geworden over heel Vlaanderen.
Goede service begint en eindigt met ervaren en vriendelijke professionals. We luisteren graag naar wat de klant nodig heeft en verwacht en doen ons allerbest om hun verwachtingen te realiseren. 

Wij bieden zeer concurrerende tarieven en een uitstekende klantenservice aan. Het is voor ons uiterst belangrijk om al onze klanten in hun behoeften te voorzien en het liefst hun verwachtingen te overtreffen.

We streven er naar om onze klanten de beste service aan te bieden!

Heb je interesse? Of dringend nood aan een aantal gemotiveerde en ervaren werkmannen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons! 

Krijg met onze service de resultaten die u verdient tegen een betaalbare prijs! Als professionele lassers zetten wij onze ervaring en expertise in bij elke opdracht. Maar wat onze diensten echt onderscheidt van anderen in ons bedrijfstak is ons oog voor detail en aandacht voor de unieke behoeften van elke klant.

PERSOONLIJKE AANPAK

We zijn een klein hecht team die er samen voor zorgt dat alle doelen bereikt worden. Al de taken worden zorgvuldig en veilig uitgevoers volgens de normen en waarden van onze opdrachtgevers. 

Voor we met een klant gaan samenwerken zorgen we eerst en vooral dat er een goed gevoel en vertrouwen is. We gaan luisteren naar de verwachtingen van de klant, wat er gedaan moet worden etc.  
In samenspraak zorgen wij dat onze werknemers zich thuis voelen in de werkomgeving van onze klant.

Prowelding werkt met veel voormannen of coaches en projectmanagers die intensief contact hebben met de opdrachtgevers en de medewerkers. 

Wij hebben open en direct contact met alle werknemers bij ons in het bedrijf om zeker te weten dat alle werkzaamheden op de juiste manier verlopen. De arbeiders die werken aan de projecten worden wekelijks gecontroleerd om ervoor te zorgen dat de projecten volgens te verwachtingen van onze klanten worden afgemaakt! Ook met de klanten hebben we direct contact om op die manier zeker te zijn dat wij voldoen aan al hun waarden, normen en noden.  

Veiligheid voor onze werknemers en productiviteit is vanzelfsprekend bij ons.

OPGELEID & VERZEKERD

Wij onderscheiden ons met onze concurrenten door de ervaringen die wij met de jaren hebben opgebouwd en de opleidingen die wij steeds volgen om ons uit te breiden. 

Aangezien dat we een klein team zijn gebeurt de communicatie veel makkelijker en vlotter.

Wij als team richten ons op het tevreden stellen van onze huidige en nieuwe klanten en zorgen wij ervoor dat de samenwerking met onze klanten altijd vlot, gemakkelijk en aangenaam verloopt. 
Wij organiseren wekelijks evaluaties met onze klanten om de klant de mogelijkheid te geven om ons opmerkingen en/of enkele vragen te stellen. 

Om onze werknemers op de werf ook te kunnen controleren, gaan wij 1 keer per week naar de werf toe om eens te bekijken hoe het werk verloopt en/of iedereen werkt als verwacht. 

Onze klanten en werknemers kunnen ons altijd makkelijk telefonisch of per mail contacteren voor vragen en om nodige informatie door te geven. 

Opdrachtgevers zijn bevrijd van alle verplichtingen en risico's rond personeel met dienstverband. Daarbij garanderen wij dat de werknemers aansprakelijkheid maximaal is afgedekt. 

Voor dringende situaties zijn wij altijd bereikbaar om problemen zo snel mogelijk op te lossen!